Bruidskapsels

Actie op Bruidskapsels

Op je trouwdag wil je iets moois, iets bijzonders met je haar. Een kapsel wat jou de hele dag extra laat stralen. Misschien weet je al precies wat je wilt, twijfel je of weet je het juist nog niet.

Bij Natuurlijk Mooi Haar kijk ik samen met de aanstaande bruid onder het genot van een lekker kopje thee/koffie met wat lekkers, welk kapsel ze mooi vind en wat het beste bij haar past. Ik neem hier altijd rustig de tijd voor je hoeft je dus niet gehaast te voelen. Aan de hand van de vragen die ik je gesteld heb over je jurk, eventuele haar accessoires, te kijken naar de vorm van je gezicht en jou wensen maken we dan een proefkapsel. Hierdoor kun je goed zien hoe je kapsel eruit komt te zien op je trouwdag en kunnen we nog eventueel dingen aanpassen.

Voorbeeld bruidskapsel

Ik ben erg precies in mijn werk en vind het altijd erg leuk om voor die hele speciale dag het haar te mogen doen. Iedereen kijkt er naar en ze ziet het zelf ook later nog op alle foto's terug. Het is belangrijk dat het kapsel naar de bruid haar zin zit maar het gaat ook om een stukje vakkundigheid. Het kapsel moet onder alle weersomstandigheden goed blijven zitten. Ik doe er mijn best voor de bruid op haar gemak te stellen en er altijd weer een leuk moment van te maken. Meestal verteld de bruid mij een paar mooie/ leuke herinneringen wat altijd weer gezellig is. Al deze dingen is wat ik zo leuk vind aan mijn werk om te doen.

Lieve groet Sharony

Producten: L’Oréal Professionnel, L’Oréal INOA, Flex haarlijn